Fakulteti i Komunikimit Masiv dhe Administratës Publike të Kolegjit AAB organizojnë Konferencën Studentore me 27 maj

22 Maj 2023
The Faculty of Mass Communication and Public Administration of AAB College organize the Student Conference on May 27

“Informimi, politika dhe e vërteta në epokën e pas të vërtetës” është titulli i konferencës studentore shkencore e organizuar nga Fakulteti i Komunikimit Masiv dhe Fakulteti i Administratës Publike të Kolegjit AAB. Kjo konferencë do realizohet gjithashtu në bashkëpunim me studentët e Departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit, FHF, Universiteti i Tiranës, për të gjashtën herë me radhë e cila do mbahet për profesionistët dhe studentët e masterit.

Studentët pjesëmarrës kanë dërguar abstraktet kurse konferenca do zhvillohet me datën 27 maj duke filluar nga ora 11:00.

Linku i abstrakteve: https://aab-edu.net/hulumtimet/publikime-te-tjera/

Jeni të mirëseardhur!

Share: