Fakulteti i Shkencave Kompjuterike dhe Unioni Studentor i Kolegjit AAB organizojnë trajnimin “Full Stack Web Application Development”

22 Prill 2024

Në vazhdë të bashkëpunimeve të shumta mes Fakultetit të Shkencave Kompjuterike dhe Unionit Studentor të Kolegjit AAB, nga data 2 – 28 maj do të organizohet trajnimi “Full Stack Web Application Development”.

Data e fundit për aplikim është 30 prill 2024. Të gjithë të interesuarit mund të plotësojnë formën duke u kyçur me emailin studentor: https://forms.gle/yZxVySBuHicVRxwn7

Share: