Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit organizon turnir për nder të festës së 28 nëntorit

15 Nëntor 2017

Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit në kuadër të aktiviteteve të rregullta sportive organizon turnir për nder të festës së 28 Nëntorit  në: Futsall, Basketboll, Volejboll dhe Ping-pong për të dy kategoritë. Të drejtë pjesëmarrjeje në turnir kanë te gjithë studentët e Kolegjit  AAB në të tri  kampuset.

Turniri mbahet  në sallat e sportit të Objekteve 4 dhe 5.

Për fituesit e tre vendeve të para do të ketë shpërblime dhe mirënjohje.

Image may contain: text

 

Share: