Fatmir Çollakaj, profesor i Kolegjit AAB, mbajti ligjëratë për pjesëtarët e FSK-së

13 Maj 2019

Krahas angazhimit në Fakultetin Juridik, mësimdhënësi i Kolegjit AAB Dr. Fatmir Çollakaj, mbajti ligjëratë speciale edhe më zyrtarë të lartë të inteligjencës së Ushtrisë së Kosovës, njësia G2 dhe me oficerë të lartë të Policisë Ushtarake.

Çollakaj ligjëroi në temën “Terrorizmi faktor destabilizues në ditët e sotme”, ku interesimi i pjesëmarrësve gjatë kësaj ligjërate ishte i madh, ndërsa në fund të ligjëratës u nderuar edhe  me mirënjohje nga Komanda për trajnim të suksesshëm.

Prof. Çollakaj, në vazhdimësi është i angazhuar në cilësinë e ekspertit edhe në trajnimet të shumta në Akademinë e Drejtësisë me gjyqtarë, prokurorë vendorë e ndërkombëtarë,

Share: