Fillimi i semestrit dimëror për nivelin Master

6 Nëntor 2023
Beginning of the winter semester for the Master's level

Të nderuar studentë të nivelit master, ju njoftojmë se ligjëratat për semestrin dimëror të vitit akademik 2023/24 fillojnë nga data 15 nëntor (varësisht nga orari i ligjëratave për secilin fakultet).

Orari i ligjëratave do të publikohet së shpejti në e-service, kurse ne iu urojmë suksese dhe shëndet!

Share: