Fillon mbajtja e provimeve për studentët e Kolegjit AAB

8 Shkurt 2022

Dijen që studentët e fakulteteve të ndryshme të Kolegjit AAB e kultivuan përgjatë ketij semestri, ka ardhur koha ta tregojnë në afatin e provimeve. Me shumë vullnet, studentët shihen teksa dëshirojnë të arrijnë suksesin e dëshiruar për karrierën e tyre dhe të dalin suksesshëm në rezultatet e provimeve.

Kolegji AAB uron sukses për të gjithë studentët në provime dhe i përgëzon për arritjet e deritanishme drejt të ardhmes profesionale.

Share: