Ftesë për studentët e Kolegjit AAB për të marrë pjesë në shkollën verore në Itali

25 Prill 2023
Invitation to AAB College students to participate in the summer school in Italy

Shkolla verore “Denialism and Conspiracy Theories in EU: Logic and Political Forms”, e organizuar nga Sant’Anna School of Advanced Studies – Itali, është e hapur për aplikim për studentët e Kolegjit AAB. Kjo shkollë do mbahet nga data 19 qershor 2023 deri me 23 qershor, e cila do të ofrojë një përmbledhje hyrëse, përmes leksioneve të ofruara nga ekspertë të klasit botëror, mbi strategjitë për të analizuar , dekoduar dhe debutuar disa nga format e përdorimit politik të mohimit dhe teorive konspirative.

Data e fundit për aplikim: 28 prill 2023

Linku me detajet rreth aplikimit:

https://www.santannapisa.it/en/alta-formazione/denialism-and-conspiracy-theories-eu-logic-and-political-forms

Share: