Gëzuar Festat e Majit

28 Prill 2021

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

me rastin e festave gjatë muajit maj 2021, bazuar në kalendarin e festave zyrtare në vendin tonë, ju njoftojmë për ditët dhe datat kur nuk do të punohet në asnjërën nga degët tona.

Në fotografinë e bashkëngjitur gjeni detajet për festën dhe për ditët e pushimit

Të gjithë juve ju urojmë festat! Gëzuar!

Share: