Hapet Java e Festivalit të Frankofonisë, marrin pjesë prorektorja e Kolegjit AAB dhe Unioni i Studentëve

13 Tetor 2023
The Week of the Francophonie Festival opens, the vice-rector of the AAB College and the Students' Union participate

Mbrëmë në Kino Armata ka filluar Java e Festivalit të Frankofonisë, ku morën pjesë prorektorja e Kolegjit AAB Venera Llunji bashkë me kryetarin e Unionit të Studentëve Gent Anadolli dhe dy përfaqësuesit Leon Ramadani dhe Rinor Hasimi.

Këtë vit tema kyçe e Javës së Frankofonisë është “Portreti i grave emblematike”.

Kolegji AAB dhe Ambasada e Francës në Kosovë janë partnerë në të gjitha ngjarjet që ngërthejnë arsimin, artin dhe kulturën.

Share: