Ish-ambasadori i Mbretërisë së Holandës në Kosovë, Sh.T. Robert Bosch, ligjëratë speciale për studentët e AAB-së

27 Shkurt 2017

Ish- ambasadori i Mbretërisë së Holandës në Kosovë, Sh.T. Robert Bosch, mbanë ligjëratë speciale për studentët e Kolegjit AAB, në temën: “Imigrimi i paligjshëm dhe rregullat e migrimit të ligjshëm dhe domethënia e lirisë së lëvizjes me viza” .

Ligjërata do të mbahet të enjten, më 2 mars 2017,  nga ora 11: 00 në Qendrën  Mediale,  objekti I, në AAB në Prishtinë.

Ligjërata është e hapur për të gjithë të interesuarit.

Ju mirëpresim!

 

Share: