Ish studentja e Fakultetit të Gjuhës Angleze, Aida Thaqi, pranohet për studimet doktorale në Universitetin e Antwerp, Belgjikë

3 Prill 2023
Former student of the Faculty of English, Aida Thaqi, is accepted for doctoral studies at the University of Antwerp, Belgium

Ish studentja e Fakultetit të Gjuhës Angleze, Aida Thaqi, njëherësh staf akademik dhe koordinatore për sigurimin e cilësisë në këtë fakultet, është pranuar për studimet doktorale në Universitetin e Antwerp të Belgjikës. Aida Thaqi do ta kryej doktoraturën në Departamentin e Gjuhësisë, në kuadër të Fakultetit të Arteve të këtij universiteti, i cili rankohet si një ndër 250 universitetet më të mirë në botë.

Ajo u shpreh se studimet në Kolegjin AAB në programet BA dhe MA shërbyen si një themel i fortë për të vazhduar më tej me avancimin e saj akademik.

Share: