“Java e teatrit AAB”

14 Mars 2017
Të nderuar koleg/e, 
 
ftoheni të merrni pjesë në shfaqjen me titull “Jam talent se jo mahi” e cila organizohet në kuadër të ngjarjes  “Java e teatrit AAB”. Shfaqja do të realizohet ekskluzivisht për studentët e këtij fakulteti me datë 15.03.2017 (E mërkurë), duke filluar nga ora 15:00 dhe mbahet në Teatrin e Kolegjit AAB “Faruk Begolli” (objekti V, kati II-të). 
 
Për studentët e kampusit të Gjakovës, transportimi do të bëhet nga ora 13:00.
 
Transporti sigurohet falas nga Kolegji AAB. 
 
Gjithë të mirat !

Share: