Kampioni i Evropës U20 Muhamet Ramadani, zgjedh Kolegjin AAB për studime në Fakultetin e Kulturës Fizike dhe Sportit

5 Tetor 2021

Se Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit në Kolegjin AAB është vendi i kampionëve tashmë është dëshmuar disa herë. Janë të shumtë sportistë me famë vendore e ndërkombëtare që kanë diplomuar apo janë duke ndjekur studimet në këtë fakultet.

Së fundmi, pjesë e Fakultetit të Kulturës Fizike u bë edhe Muhamet Ramadani, një emër i njohur tashmë ndërkombëtarisht në arenën sportive.

Muhameti i gëzon titullin e kampionit të Evropës U-20 në hedhjen e gjyles. Ai, nga ky vit do të ndjekë studimet në Fakultetin e Kulturës Fizike dhe Sportit në AAB, duke shfrytëzuar të gjitha mundësitë dhe kushtet e ofruara nga ky program për zhvillim tutje të karrierës së tij profesionale.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19