Kolegji AAB dhe Universiteti i Ri Bullgar nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

27 Prill 2022

Kolegji AAB gjithmonë u ka kushtuar rëndësi bashkëpunimeve me partnerë akademik dhe realizimit të aktiviteteve të përbashkëta me qëllim të zhvillimit institucional dhe ofrimit të mundësive për studentë. Së fundi, Kolegji AAB ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Ri Bullgar me të cilin u dakorduan për zhvillimit e aktiviteteve dhe projekteve të ndryshme.

Universiteti nga Bullgaria u përfaqesua nga Kryetari i Bordit të Administrimit Prof. Dr. Veselin Metodiev ndërsa Kolegji AAB nga rektori Dr. Sc. Bujar Demjaha.

Share: