Kolegji AAB hap thirrje për aplikim në mbështetje të projekteve studentore

7 Mars 2023
AAB College opens call for applications in support of student projects

Zyra për Zhvillimin e Projekteve të Kolegjit AAB, ka hapur thirrje për aplikim në mbështetje të projekteve studentore. Të drejtë aplikimi kanë të gjithë studentët e Kolegjit AAB, të cilët janë të regjistruar në njërin nga programet bachelor apo master.

Kriteret dhe linku i aplikimit:

LINKU I APLIKIMT

Thirrje për aplikim

Aneks I – Forumlari për aplikim dhe buxhet

Aneks II – Konfirmimi nga mentori

Share: