Kolegji AAB hap thirrjen për shkëmbim studentor në Universitetin Masaryk

7 Prill 2023
AAB College opens the call for student exchange at Masaryk University

Në kuadër të Eramus+ është hapur konkursi për shkëmbim të studentëve në universitetin Masaryk të Republikës Çeke në semestrin dimëror 2023. Për paraqitjen e studentëve të interesuar, afati është i hapur më së largu deri me 14 prill, ndërsa kriteret për aplikim janë:

Ndërsa bursa e ofruar nga Erasmus+ përfshin:

Aplikimi online: https://forms.gle/jfZXcDf5JUV8fCqo6 

Lëndët mund të i shikoni në linkun: https://czs.muni.cz/en/student-from-abroad/international-student-guide/course-catalogue

Studentët që janë tashmë përfitues së bursës Erasmus+ nuk mund të aplikojnë. Varësisht nga aplikimi dhe plotësimi i kritereve, studentët do të ftohen në intervistë.

Share: