Kolegji AAB mbështet financiarisht tre projekte studentore

8 Maj 2024

Pas thirrjes së hapur për aplikim në projektet studentore të menaxhuar nga Zyra për Zhvillimin e Projekteve, Kolegji AAB do mbështesë financiarisht tre projekte. Prorektori për Financa i Kolegjit AAB, Gëzim Shabani ka nënshkruar marrëveshjet për implementimin e projekteve.

Projektet përfituese janë si vijojnë:

Të tre këto projekte synojnë të pasurojnë jetën studentore dhe të ofrojnë kontribut të vlefshëm për shoqërinë civile, industrinë dhe publikun e gjerë.

Share: