Kolegji AAB merr vëmendjen edhe këtë edicion në Panairin e Edukimit

27 Prill 2023
AAB College also receives attention this edition at the Education Fair

Kolegji AAB po merr pjesë në Edicionin e 15-të të Panairit të Edukimit që po mbahet në Pallatin e Rinisë dhe të Sporteve në Prishtinë. Në këtë Panair ku po marrin pjesë dhjetëra institucione arsimore nga vendi, rajoni e më gjerë, hapësira e Kolegjit AAB sikur edhe herët e tjera ishte ndër më të vizituara që në orët e para të Panairit.

Krahas prezantimit të programeve e mundësive të studimit, Kolegji AAB-së kishte risi formatin virtual VR (virtual reality) dhe rulotën me oferta të shumta deri në 15% zbritje për të gjithë të interesuarit, gjë që ka zgjuar interesim te vizitorët.

Panairi do të jetë i hapur edhe të premten, më 28 prill 2023, ndërsa të interesuarit mund të informohen për mundësitë që ofron Kolegji AAB për vitin akademik 2023/24.

Share: