Kolegji AAB në bashkëpunim me Aleancën Franceze startojnë me kurse falas të gjuhës frënge

8 Prill 2022

Bashkëpunimi mes Kolegjit AAB dhe Aleancës Franceze në Kosovë, njofton të gjithë studentët dhe stafin akademik e administrativ për fillimin e kurseve të gjuhës frënge nga data 19 prill. Studentët dhe stafi i AAB-së mund të aplikojnë duke dërguar email tek [email protected].  

Numri i grupit në kurs do të jetë vetëm 13 persona (studentë, staf akademik ose adminstrativ). Më pas do bëhet përzgjedhja nga AAB dhe aleatët francez përmes një komisioni të caktuar. Kursi do të jetë falas për këtë nivel dhe do të mbahet në hapësirat e Kolegjit AAB në orare të caktuara.

Share: