Kolegji AAB nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë

15 Qershor 2016

Kolegji AAB dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi, e cila ka për qëllim  bashkëpunimin e dy institucioneve për  përkujdesje dhe edukim cilësor tëfëmijëveqë janë pjesë eSOS Fshatrave të Fëmijëve në Kosovë.

Nënshkrimi  i marrëveshjes  parasheh  edhe  krijimin e kushteve për studentët e Kolegjit AAB,  për të mbaruar mësimin praktik,  dhe aktivitete të tjera të përbashkëta si organizmin e  konferencave, tryezave të rrumbullakëta, simpoziumeve,  hulumtime shkencore, dhe aktivitete  të cilat janë në interes të të dyja palëve nënshkruese.

Marrëveshja u nënshkrua në ambientet e Kolegjit AAB nga rektori prof. dr. Lulzim Tafa dhe drejtoresha e SOS Fshatrave të Fëmijëve, Nezahat Ramdani-  Salihu.

Drejtoresha  Ramdani-  Salihu,  e çmoi  interesimin e rektorit të Kolegjit AAB, Lulzim Tafa,  për banorët e këtij institucioni, sepse tash e tutje  përveç Universiteti Publik “Hasan Prishtina”, do të bashkëpunojë edhe me Kolegjin AAB, si njëri ndër kolegjet me të mëdha në vend.

Ndërsa, rektori Tafa, shprehu konsideratën e tij të lartë për punën e saj  dhe të gjithë stafin e këtij institucioni, në mbikëqyrje të fëmijëve, dhe premtoi se  Kolegji AAB, do të zbatojë marrëveshjen e nënshkruar  brenda   kornizave të caktuara.

Share: