Kolegji AAB nënshkruan marrëveshjen për implementimin e një projekti të rëndësishëm me USAID

9 Janar 2023

Kolegji AAB i mbështetur nga USAID, në partneritet me Universitetin e Bolonjës dhe SHEHU Group, do të implementojnë projektin e përbashkët për themelimin e një programi ekzekutiv në fushën e përpunimit të drurit.

Në këtë projekt një vlerë e shtuar është partneriteti me Universitetin e Bolonjës, kurse në ndërkohë do ofrohet mundësi për studentët e Kolegjit AAB që të shkathtësohen për punë, duke shkuar në linjë me kërkesat që ka sot tregu i punës.

Kolegji AAB është tejet i lumtur që sjell ekspertizën ndërkombëtare te studentët tanë!

Share: