Kolegji AAB organizon FALAS “Shkollën Përgatitore për Testin e Maturës 2024”

24 Prill 2024
AAB College organizes the FREE "Preparatory School for the 2024 Matriculation Test"

Të gjithë maturantët do kenë mundësinë edhe këtë vit të bëhen pjesë e Shkollës Përgatitore për Testin e Maturës që organizohet nga Kolegji AAB. Gjatë kësaj shkolle do ofrohen kurse në tri lëndë: Gjuhë Shqipe, Matematikë dhe Gjuhë Angleze.

Përveç degës së Kolegjit AAB në Prishtinë, maturantët mund të bëhen pjesë e kurseve edhe në degët në Ferizaj dhe Gjakovë.

APLIKONI TANI: https://aab-edu.net/matura/

Share: