Fakulteti i Psikologjisë i Kolegji AAB organizon punëtori me temën “Si ta përmirësojmë performancën dhe koncentrimin në ligjërata”

23 Tetor 2017

Fakulteti i Psikologjisë i Kolegji AAB organizon punëtorinë e radhës me temënSi ta përmirësojmë performancën dhe koncentrimin në ligjërata” të cilën do ta mbajë ligjëruesja z. Yana Yaneva.

Punëtoria do të mbahet të martën më 24 tetor 2017, duke filluar nga ora 14:00-16:00, në Teatrin “Faruk Begolli”, Kolegji AAB, Prishtinë.

 Yana Yaneva, mban trajnime të vazhdueshme për meditimin, përqendrimin te vetja dhe ndërtimin e paqes. Yaneva aktualisht është duke kontribuar në “Peace Revolution” si trajnere për meditim dhe ndihmon trajnerët e rinj.

Punëtoria është e hapur për të gjithë studentët e interesuar dhe pa pagesë.

Ju mirëpresim!

 

Share: