Kolegji AAB organizon tryezë tematike “10 vjet Kushtetutë”

7 Prill 2018

Të nderuar studentë,

me rastin e 10 vjetorit të miratimit të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Kolegji AAB dhe Instituti për Studime Kushtetuese dhe Parlamentare ISKP, organizojnë tryezën tematike “10 vjet Kushtetutë”.

Tryeza do të mbahet Qendrën Mediale Universitare, të Kolegjit AAB, të marten më 10 prill 2018, nga ora 09,30.

Me këtë rast me kumtesat e tyre do të paraqiten:

z.Abelard Tahiri, Ministër i Drejtësisë në Qeverinë e Republikës së Kosovës;

znj.Arta Rama-Hajrizi, Kryetare e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës;

si dhe anëtarët e Komisionit për hartimin e Kushtetutës së Republikës së Kosovës:

Prof.dr. Arsim Bajrami;

Prof.dr. Hajredin Kuçi, dhe

Prof.dr. Gjylieta Mushkolaj

Ju mirëpresim!

 

 

 

Share: