Kolegji AAB pjesë e Javës Ndërkombëtare të Edwards Bernays University of Applied Sciences në Kroaci

8 Dhjetor 2023
AAB College part of the International Week of Edwards Bernays University of Applied Sciences in Croatia

Prorektorja për Çështje Akademike, Furtuna Mehmeti, dhe Zyrtarja për Projekte, Erëza Mehmeti, nga Kolegji AAB morën pjesë në Javën Ndërkombëtare të Stafit, e organizuar nga Edward Bernays University of Applied Sciences në Kroaci.

Ky aktivitet ka sjellur bashkë stafin akademik dhe administrativ nga shumë vende të Evropës, duke theksuar rëndësinë e ndërkombëtarizmit dhe bashkëpunimit në fushën e arsimit të lartë.

Gjatë takimeve dhe punëtorive u diskutuan edhe ide për projekte të përbashkëta në kuadër të Erasmus+, ndërsa në panairin me studentë u prezantua profili i Kolegjit AAB që zgjoi interesim tek ta rreth mundësisë së shkëmbimit për studime apo punë praktike në institucion.

Poashtu, delegacioni nga Kolegji AAB morën pjesë edhe në forumin e organizuar nga Edward Bernays University, kështu duke përmbyllur me sukses aktivitetin e Javës Ndërkombëtare.

Share: