Kolegji AAB pjesë e takimit të Byrosë Ndërkombëtare për Siguri Kibernetike

8 Shkurt 2023
AAB College part of the meeting of the International Bureau for Cyber ​​Security

Dekani i Fakultetit Juridik të Kolegjit AAB, Veton Vula i shoqëruar nga profesori Mensur Ademi, po marrin pjesë në takimin e Byrosë Ndërkombëtare për Siguri Kibernetike. Tema që po trajtohet është “Bashkëpunimi në të ardhmen e Ballkanit Perëndimor”.

Ndërsa në takime të ndara me të ftuarit, u diskutua edhe rreth modaliteteve të bashkëpunimit mes Byrosë dhe Kolegjit AAB, duke përfshirë fusha të ndryshme e të rëndësishme për të ardhmen.

Share: