Kolegji AAB pjesë e webinarit të organizuar nga Asociacioni i Universiteteve Evropiane

26 Mars 2022

Asociacioni i Universiteteve Evropiane, anëtar i të cilit është edhe Kolegji AAB, mbajti sesionin e dytë ndërkombëtar këtë vit me webinarin e radhës të titulluar: “The pandemic two years on – what consequences for international cooperation?” (Dy vitet e pandemisë – çfarë pasojash pati bashkëpunimi ndërkombëtar?)

Folësit e këtij webinari ishin: Thomas Jorgensen, Koordinator i Politikave të Asociacionit EUA; Inge Van Nieuwerburgh, Koordinatore për Komunikim Akademik dhe Shkencor, Ghent University; Ulrich Grothus, President i Academic Cooperation Association dhe Giorgio Marinoni, Menaxher në International Association of Universities.

Në këtë webinar morën pjesë prorektorja Venera Llunji dhe koordinatori për cilësi nga Fakulteti i Shkencave Kompjuterike, Ersan Hamdiu.

Share: