Kolegji AAB sërish pjesë e Panairit Kombëtar të Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 2023

16 Qershor 2023
AAB College again part of the National Job, Career and Entrepreneurship Fair 2023

Kolegji AAB ka marrë pjesë edhe këtë vit në Panairin Kombëtar të Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë, që u mbajt në sallën 1 Tetori në Prishtinë. Gjatë këtij panairi Kolegji AAB për të gjithë të interesuarit prezantoj programet dhe mundësitë që ofrohen nga institucioni.

Përmes pjesëmarrjes në organizime të tilla Kolegji AAB është edhe më afër studentëve duke i mbajtur të informuar për çdo eventualitet.

Share: