Kolegji AAB shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2022/23  

5 Korrik 2022

Kolegji AAB shpall konkurs për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2022/23, në të gjitha kampuset: Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Të gjithë të interesuarit, të cilët e kanë përfunduar shkollën e mesme dhe maturën shtetërore mund të regjistrohen në programet e akredituara në nivelin Bachelor, ndërsa kandidatët që kanë mbaruar studimet e nivelit themelor, mund të regjistrohen në nivelin Master.

Listën e programeve mund ta gjeni këtu:

Konkursi 2022/23

Aplikoni online

Share: