Kolegji AAB zhvilloi lojë miqësore në Volleyball me ekipën kundërshtare të KFOR-it

17 Prill 2018

Në vazhdën e shumë aktiviteteve sportive brenda Kolegjit AAB, sot u zhvillua ndeshja miqësore në Volleyball në mes të AAB-së dhe KFOR-it.Loja përfundoi me rezultat pozitiv për ekipin e Kolegjit AAB, përkundër rezultatit të ndeshjes, e rëndësishme ishte ideja dhe zhvillimi i këtij takimi si dhe vazhdimi i një bashkëpunimi të frytshëm të AAB-së dhe KFOR-it. 

Pas përfundimit të lojës, përfaqësuesit e KFOR-it falënderuan stafin e Kolegjit AAB si dhe të gjithë pjesëtarët e ekipit për kohën që kaluan së bashku.
Si falënderim ata ftuan ekipin e AAB-së të luajnë lojën kthyese në hapësirat e KFOR-it.

Volleyball friendly match: KFOR VS AAB

 

 

 

Kolegji AAB zhvilloi lojë miqësore në Volleyball me ekipën kundërshtare të KFOR-itNë vazhdën e shumë aktiviteteve sportive brenda Kolegjit AAB, sot u zhvillua ndeshja miqësore në Volleyball në mes të AAB-së dhe KFOR-it.Loja përfundoi me rezultat pozitiv për ekipin e Kolegjit AAB, përkundër rezultatit të ndeshjes, e rëndësishme ishte ideja dhe zhvillimi i këtij takimi si dhe vazhdimi i një bashkëpunimi të frytshëm të AAB-së dhe KFOR-it. Pas përfundimit të lojës, përfaqësuesit e KFOR-it falënderuan stafin e Kolegjit AAB si dhe të gjithë pjesëtarët e ekipit për kohën që kaluan së bashku.Si falënderim ata ftuan ekipin e AAB-së të luajnë lojën kthyese në hapësirat e KFOR-it.Volleyball friendly match: KFOR VS AAB

Posted by Kolegji AAB on Saturday, 14 April 2018

Share: