Konferenca e Studimeve Gjinore në Kolegjin AAB – Mbahet sesioni i tretë me përfaqësues të shumtë

5 Maj 2023

Duke folur për përfaqësimin e grave në diskursin publik dhe media është mbajtur sesioni i tretë në kuadër të Konferencës së Studimeve Gjinore. Ky sesion udhëhiqej nga Jeton Brajshori, ndërsa u trajtuan temat që ndërlidhen me promovimin e të drejtave të grave në media. Në ndërkohë pati edhe tjera tema si: Roli i radios në promovimin e vlerave të gruas, roli i gruas në proceset e migrimit, sfidat e emancipimit të femrës kosovare etj.

Share: