Konferenca shkencore ndërkombëtare për komunikimet dhe mediat me temë: “Informacioni global dhe kulturat kombëtare”

29 Maj 2015

Ftesë për media

Të nderuar pjesëtarë të mediave,

Keni kënaqësinë t’ju ftojnë në Konferencës shkencore ndërkombëtare për komunikimet dhe mediat me temë: “Informacioni global dhe kulturat kombëtare”.

Organizatorët:
Fakulteti i Komunikimit – AAB;
Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit, Universiteti (publik) i Tiranës; 
IPAG Shool, Paris;
Ecole Superieure de Journalisme, Paris;  

Pjesëmarrësit: 
Studiues të komunikimeve dhe mediave nga: Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Rumania, Franca. 

Koha e mbajtjes: 
Konferenca mbahet të shtunën, 30 maj, duke filluar nga ora 09:00, Objekti, I, Kolegji AAB, Fushë Kosovë.   

Mediat gjithashtu kanë mundësinë të intervistojnë shkurt edhe ndonjërin nga pjesëmarrësit në këtë konferencë, ndërsa në hapje gjithashtu do të ketë edhe një ligjëratë të shkurtër për bashkëpunimin mediatik, tregu i përbashkët gjithëshqiptar, mundësitë, sfidat, barrierat. 

Konferenca do t’i zhvillojë punimet në sesione paralele.   

Share: