Konkurs për regjistrimin e studentëve 2019/20

30 Korrik 2019

Kolegjit AAB ka shpallur konkursin për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2019/20, në të gjitha kampuset: Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Të gjithë të interesuarit, të cilët e kanë përfunduar  shkollën e mesme dhe maturën shtetërore mund të regjistrohen në programet e akredituara në nivelit Bachelor, ndërsa kandidatët që kanë mbaruar studimet e nivelit themelor dhe posedojnë dëshmi të njohjes së gjuhës së huaj, mund të regjistrohen në nivelin Master.

Për të parë listën e programeve dhe konkursin zyrtar, klikoni këtu.

Share: