Lajmërim për Aplikim në Raundin e 10-të, të Skemës Young Cell, Programi i BE-së për bursa post-diplomike 2016

2 Shkurt 2016

Ju njoftojmë se Rundi i dhjetë, i Skemës Young Cell, projekt i BE-së, i cili menaxhohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe implementohet nga British Council në Kosovë, organizon ditën informative (Open Day), të enjten, më 18 shkurt 2016, në ambientetet e Bibliotekës Kombtare në Prishtinë, nga ora 12.00-13.00.

Të gjithë ju që jeni të interesuar të fitoni bursa për studime master, përmes këtij fondi, jeni të ftuar të ndiqni këtë prezantim dhe të njoftoheni me procedurat e aplikimit.

Për më shumë informacion,  ndiqni linkun: http://www.ycskosovo.eu , si dhe lexoni dokumentin e publikuar.

Share: