Le të flasim – shëndeti mendor i të rinjve

11 Dhjetor 2018

Të nderuar studentë, 

Fakulteti i Psikologjisë në bashkëpunim me Fondacionin “Together Kosova”, organizojnë debatin “Le të flasim – shëndeti mendor i të rinjve”.

Ftohen të gjithë studentët e Psikologjisë dhe të interesuarit e tjerë të marrin pjesë në këtë diskutim profesional.

Ju mirëpresim! 

Share: