Ligjëratat e semestrit veror në Kolegjin AAB fillojnë më datë 27 shkurt 2016

26 Shkurt 2016

Në të gjitha degët e Kolegjit AAB-së janë bërë të gjitha përgatitje e nevojshme për fillimin e suksesshëm të semestrit të dytë, semestrit veror. Ligjëratë e semestrit veror  për nivelin bachelor do të fillojnë më 27 shkurt 2016,  kurse për nivelin master  9 mars 2016.

Kjo dëshmon gatishmërinë dhe përkushtimin e menaxhmentit  të Kolegjit AAB për punë, gjithnjë kur është fjala për institucionin dhe studentët në aspektin e ngritjes së cilësisë.

Kolegji AAB ju uron suksese në semestrin e ri!

Share: