Ligjëratë për studentët e Kolegjit AAB nga Dr. Sc. Abit Hoxha

18 Dhjetor 2021

Për studentët e vitit të tretë të Fakultetit të Shkencave Kompjuterike – Inxhinieri Softuerike, u organizua ligjëratë nga ligjëruesi dhe hulumtuesi në Universitetin e Agder në Kristiansand Dr.Sc. Abit Hoxha. Kjo ligjëratë trajtoi temën “Inovacioni, teknologjia dhe mësimi – mësime nga projektet e Horizontit 2020 dhe Europa”.

Share: