Ligjëratë speciale për studentët e Kolegjit AAB nga zv. Rektorja e Universiteti të Ghentit, Prof. dr. Mieke Van Herreweghe

25 Mars 2022

Zv. Rektorja e Universitetit të Ghentit në Belgjikë, Prof. dr. Mieke Van Herreweghe, viziton për herë të parë Kosovën dhe ekskluzivisht Kolegjin AAB. Ajo gjithashtu është eksperte dhe hulumtuese e gjuhës së shenjave në Evropën Perëndimore.

Të gjithë studentët e Kolegjit AAB janë të mirëseardhur në Qendrën Mediale, në katin e III-të, me datën 30 mars nga ora 14:00, për një ligjeratë të veçantë mbi gjuhën e shenjave.

Share: