Ligjëratë speciale “PR në praktikë” – ligjërues Alban Kastrati

20 Maj 2019

Të nderuar studentë,

Në kuadër të modulit Marrëdhënie Publike, në Fakultetin e Komunikimit Masiv, të marten më 21 maj 2019, nga ora 11.30, i ftuar për të treguar përvojën e tij prej profesionisti të fushës së marrëdhënieve me publikun, do të jetë z.Alban Kastrati, partner menaxhues në Republika Communications Agency dhe Sunny Hill Fesival.

Ligjërata do të mbahet në sallën A5-107.

 

Share: