Lorenco dal Monte nga Italia: AAB është një strukturë e pabesueshme dhe e mrekullueshme!

4 Shtator 2017

Studenti Lorenco dal Monte nga Italia, pjesëmarrës në Shkollën Verore Ndërkombëtare në AAB, iku duke na lënë këtë mesazh!
…Kosova për të është vend i mrekullueshëm me njerëz mendjehapur dhe të bukur. AAB është një strukturë e pabesueshme dhe e mrekullueshme!..
Të gjithë pjesëmarrësit ndërkombëtarë të Shkollës Verore ishin të impresionuar me arritjet tona!

Share: