Mbahet debati “Dialogu ndërfetar, ndëretnik dhe ndërtimi i tolerancës duke përfshirë të rinjtë”

21 Mars 2017

Kolegji AAB, në bashkëpunim me Organizatën për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE),  organizon debatin në temë “Dialogu ndërfetar dhe ndëretnik dhe ndërtimi i tolerancës duke përfshirë të rinjtë”.

Debati do të mbahet të martën, më 21  mars 2017, nga ora 11: 00, në Qendrë Mediale, Kolegji AAB– Prishtinë.

 

Share: