Më 2 maj 2016, AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta

27 Prill 2016

Të nderuar kolegë, ju njoftoj se  sipas Kalendarit Akademik 2015/16 të Kolegjit AAB, të bazuar në Ligjin për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punëtorëve dhe Pashkëve Ortodokse që shënohen me 01 maj 2016, nuk do të punohet të hënën më 02 maj 2016.

Share: