Me 25 maj në Prizren mbahet “Festivali i Shkathtësive Digjitale” në partneritet me Kolegjin AAB

21 Maj 2024
On May 25 in Prizren, the "Festival of Digital Skills" will be held in partnership with AAB College

Duke u fokusuar në udhëtimin transformues drejt qëndrueshmërisë dhe digjitalizimit në Kosovë, me 25 maj do të mbahet Festivali i Shkathtësive Digjitale, i organizuar nga Qendra për Transformim Digjital në ITP dhe në partneritet me Kolegjin AAB.

Në këtë festival do të marrin pjesë studentët dhe stafi akademik i Fakultetit të Shkencave Kompjuterike në Kolegjin AAB.

Linku për regjistrim: https://www.eventbrite.de/e/digital-skills-festival-tickets-885535579757

Linku i programit të festivalit: https://itp-prizren.com/wp-content/uploads/2024/04/DSF-Program.pdf

Share: