Më 26 shkurt 2024, fillon semestri veror në Kolegjin AAB

23 Shkurt 2024

Të dashur studentë,

Kolegji AAB ju njofton se nga data 26 shkurt do të filloj semestri veror, ndërsa ju urojmë suksese në arritjen e qëllimeve tuaja profesionale.

Orarin e ligjëratave e gjeni në webfaqen e Kolegjit AAB dhe në https://eservice.aab-edu.net/

Kolegji AAB ju mirëpret të gjithëve, suksese!

Share: