Më 9 dhe 11 prill 2016, AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta

8 Prill 2016

Te respektuar kolege, ju njoftoj se bazuar në Ligjin për festat zyrtare në Kosovë, AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta, të shtunën me 09 prill 2016 dhe të hënën më 11 prill 2016, me rastin e Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës.

Rikthehemi në oraret e zakonshme, të martën më 12 prill 2016.

Share: