Me performancë brilante nga artistët japonezë u mbajt “Shamisen Concert” në Teatrin AAB “Faruk Begolli”

9 Nëntor 2023
With a brilliant performance by Japanese artists, the "Shamisen Concert" was held at the AAB Theater "Faruk Begolli"

Mbrëmë është mbajtur ngjarja kulturore “Shamisen Concert” e organizuar nga Ambasada e Japonisë në Kosovë dhe Kolegji AAB. Koncerti u zhvillua në skenën e Teatrit AAB “Faruk Begolli” ku dy artistët japonezë Hibiki Ichikawa dhe Akari Mochizuki argëtuan publikun.

Në këtë ngjarje morën pjesë një numër i madh i zyrtarëve duke filluar nga përfaqësuesit e ambasadës së Japonisë në Kosovë, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Hajrulla Çeku, kryetari i Komunës së Prishtinës Përparim Rama, ministri për Komunitete dhe Kthim Nenad Rašić, dekanët, profesorët dhe studentët e Kolegjit AAB.

Ambasadori japonez në Kosovë z. Keisuke Yamanaka bashkë me prorektoren e Kolegjit AAB Venera Llunji kanë mirëpritur të gjithë mysafirët, të cilët i falënderuan për praninë e tyre pasi bënë këtë ngjarje edhe më madhështore.

Nën tingujt e dy artistëve publiku shijoi performancën duke e përcjellur atë me duartrokitje të gjatë! 

Share: