Ministri Erion Veliaj, ligjëratë speciale për studentët e AAB-së

4 Mars 2015

Ligjërata do të mbahet nga ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë të Republikës së Shqipërisë, Erion Veliaj.

Ligjërata është e hapur për të gjithë të interesuarit.

Share: