Mundësi aplikimi në Shkollën Verore Ndërkombëtare në Universitetin Ansbach

14 Shkurt 2019

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ansbach, ka hapur thirrjen për edicionin e ri të Shkollës Verore Ndërkombëtare.

Programi përfshin punëtori akademike, vizita studimore që ndërlidhen me lëndët, trajnime ndërkulturore, etj.

Tarifa e pjesëmarrjes është 250 euro për 10 ditë (përfshirë akomodimin dhe mëngjesin).

Në çmim përfshihen shpenzimet për ekskursione. Ligjëratat do të organizohen në gjuhën angleze.

Afati i fundit i aplikimit: 28 Shkurt 2019.

Për informata më të shumta ju lutem vizitoni uebfaqen: www.hs-ansbach.de/summerschool

Share: