Mundësi e artë për studentët e Kolegjit AAB

19 Tetor 2023
Golden opportunity for AAB College students

Studio Moretto Group nga Italia ofrojnë vende pune për të gjithë studentët e diplomuar.

Këto vende pune ndërlidhen me fushat e zhvillimit të projekteve dhe të përkthimit në gjuhën italiane, por sipas mundësive edhe në gjuhën angleze.

Linku për detajet rreth konkursit bashkë me informatat tjera: https://www.smglanguages.com/

Share: