Mundësi për punë praktike në Raiffeisen Bank

25 Prill 2018

Të nderuar studentë,

Raiffeisen Bank, fton të gjithë studentët e interesuar për punë praktike në këtë institucion, të bëhen pjesë e programit Raiffeisener që do të mbahet nga 2 korrik – 31 gusht 2018. 
Konkursi për aplikim do të hapet më 30 prill 2018 dhe do të jetë i hapur deri më 21 maj 2018. Aplikimi mund të bëhet duke përdorur sistemin online përmes ëeb-faqes:

 
recruit.raiffeisen-kosovo.com/Internship

 

Share: